Vacatures

Junior Beleggingsadviseur

Over de organisatie

Exclusief en onafhankelijk vermogensbeheer van gedegen kwaliteit. Uw unieke, individuele beleggingsportefeuille op basis van uw persoonlijke financiële situatie en risicobereidheid. Uw eigen persoonlijke vermogensbeheerder die in persoon en via telefoon voor u klaarstaat. Beer & Van Stapele Wealth Management geeft u én uw vermogen de aandacht die het verdient, sinds 1994. Om onze groei door te blijven zetten zijn wij voor de uitbreiding van ons gespecialiseerde team op zoek naar een (junior) Beleggingsadviseur.

De functie

Als Beleggingsadviseur ben je primair verantwoordelijk voor het leggen van het eerste contact met nieuwe vermogensbeheerrelaties die veelal niet de juiste dienstverlening krijgen bij hun bank. Je verdiept je in de wensen en eisen van potentiële cliënten en vertaalt deze in een op maat gesneden oplossing binnen een effectenportefeuille. Als geen ander kan je in je optreden een goede balans vinden tussen commerciële daadkracht en service, hierbij wordt eigen initiatief zeer gewaardeerd en aangemoedigd. Dit doe je door middel van telefonisch, schriftelijk en persoonlijk contact met nieuwe cliënten. Je bent de verbindende schakel tussen de potentiële cliënt en de vermogensbeheerder.

Functie eisen

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en bent bij voorkeur in het bezit van Wft Basis en Wft Vermogen. Daarnaast heb je een commerciële en resultaatgerichte instelling.

Jij beschikt over de volgende competenties:

  • Je bezit uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent in het bezit van een DSI registratie of wil deze behalen;
  • Je hebt kennis van & affiniteit met beleggen;
  • Je bent prestatie- en targetgericht;
  • Je bent representatief en ambitieus;
  • Je bent in staat om je kwaliteiten in te zetten in het belang van potentiële cliënten, je treedt op als vertrouwenspersoon;
  • Je vindt het leuk om contacten te leggen en praat gemakkelijk.

Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit

  • Je bent minimaal 12 maanden beschikbaar voor de functie;
  • Je bent gedurende deze periode minimaal 24 uur per week beschikbaar;
  • Je bent bereid om ook werkdagen te maken van 12:00 tot 21:00.

Wij bieden jou

Een baan bij Beer & Van Stapele Wealth Management betekent een uitdagende commerciële functie binnen een snelgroeiend bedrijf met ambitie. Uitstekende mogelijkheden om jezelf verder te ontplooien en je initiatieven tot zijn recht te laten komen. Wezenlijk onderdeel hiervan is het behalen van een DSI registratie tot Beleggingsadviseur Maatwerk. Dit gebeurt onder begeleiding van een mentor, die je zijn kennis en ervaring meegeeft en je commercieel ondersteunt. Binnen Beer & Van Stapele Wealth Management heerst er een open sfeer met korte lijnen. Het salaris sluit aan op je kennisniveau en ervaring en is deels afhankelijk van je prestaties.

Wil je bij ons komen werken?

Stuur dan een motivatiebrief en CV naar info@beerstap.nl of neem voor nadere informatie contact met ons op via 020 570 78 08.

e-mail  info@beerstap.nl  -  Dorpsstraat 34, 1182 JE Amstelveen  -  telefoon  020 570 78 08
© Beer & Van Stapele 2020