Hypotheek­advies en bemiddeling

Meer dan vermogensbeheer

Meer dan vermogensbeheer

Beer & Van Stapele Wealth Management biedt meer dan alleen vermogensbeheer. Wij begeleiden onze cliënten ook bij het vinden van de juiste hypotheek.

De keuze tussen de verschillende aanbieders is groot, tegenwoordig kunt u op veel plekken een hypotheek aanvragen. Dat is precies wat het een uitdaging maakt om een hypotheek te vinden die het beste bij u en uw financiële situatie past. Er is meer mogelijk dan een lening bij de bank; of u nu in de markt bent voor een tweede huis in Spanje, de Alpen of Friesland óf wanneer u garant wilt staan of wilt helpen bij het eerste huis van uw (klein)kinderen.

De juiste hypotheek kiezen

De juiste hypotheek kiezen

De markt van hypotheekvoorwaarden en hypotheekproducten is enorm uitgebreid en complex. Wat nu voordelig lijkt, kan door de verkeerde looptijd of té uitgeklede voorwaarden jaar over jaar evenwel duur uitpakken. In sommige gevallen lijkt het liquideren van de beleggingsportefeuille een oplossing. Het zou kunnen zijn dat liquide middelen u een voorsprong geven op de huizenmarkt. Maar bent u dan werkelijk beter af? U profiteert in dat geval niet van de hypotheekrenteaftrek en uw vermogen zit voor langere tijd vast.

U kunt van uw hypotheek profiteren

U kunt van uw hypotheek profiteren

Beer & Van Stapele adviseert haar cliënten over de juiste hypotheek en treedt vervolgens op als bemiddelaar. De gecertificeerde hypotheekspecialisten nemen uw complete financiële situatie onder de loep. Zij bepalen op basis daarvan of een hypotheek of een andere oplossing het best bij u past. Bij Beer & Van Stapele is de juiste hypotheek net zo uniek als uw beleggingsportefeuille.

Professionele aandacht voor uw hypotheek

Professionele aandacht voor uw hypotheek

De ontwikkelingen in de huizenmarkt en de mogelijke keuzes zijn voor veel mensen niet te overzien. Wij bieden onze cliënten daarom een professioneel hypotheekadvies, zodat zij weloverwogen keuzes kunnen maken waarvan onze cliënten profiteren.

e-mail  info@beerstap.nl  -  Dorpsstraat 34, 1182 JE Amstelveen  -  telefoon  020 570 78 08
© Beer & Van Stapele 2024