Persoonlijk financieel plan

Later genieten betekent nu handelen

Later genieten betekent nu handelen

Beer & Van Stapele biedt meer dan alleen vermogensbeheer. Wij voorzien onze cliënten van een volledig persoonlijk financieel plan.

Uw pensioen, lijfrente, gouden handdruk, hypotheek(termijn), de financiële ondersteuning voor uw kinderen en spaargelden hangen allemaal samen. Een behoorlijk complex geheel waarvan u misschien geen goed overzicht heeft.

Een goed pensioen is niet altijd vanzelfsprekend - ook niet voor de vermogenden. Beer & Van Stapele biedt haar cliënten een persoonlijk financieel plan zodat u het later, financieel gezien, minstens zo goed heeft als vandaag.

Uw gouden handdruk laten beleggen

Uw gouden handdruk laten beleggen

Heeft u een gouden handdruk ontvangen en vóór 2014 een stamrecht B.V. opgericht? Dan zou u zich nu moeten verdiepen in de fiscale afhandeling hiervan. Gelden die via de B.V. worden uitgekeerd worden gezien als inkomsten en hierover betaalt u belasting in box 1.

Beleggen met uw gouden handdruk kan later voordelig uitpakken. Beleggen kan bij een verzekeraar, maar bij Beer & Van Stapele Wealth Management geniet u volledige vrijheid van beleggen.

Wij beleggen uw gelden vanuit een stamrecht B.V. niet alleen in (huis)beleggingsfondsen of effecten die op de Amsterdamse beurs genoteerd staan - zoals een verzekeraar zou doen. Beer & Van Stapele kan de beleggingen en uw vermogen afstemmen op uw inkomens behoefte. Dat kan reeds nu zijn, of in de (nabije) toekomst. Deze beleggingsstrategie maakt het mogelijk om te anticiperen op veranderende omstandigheden in uw leven, de economie of de markt.

e-mail  info@beerstap.nl  -  Dorpsstraat 34, 1182 JE Amstelveen  -  telefoon  020 570 78 08
© Beer & Van Stapele 2024