Over ons

Private wealth management

Private wealth management

Exclusief en onafhankelijk vermogensbeheer van gedegen kwaliteit. Uw unieke, individuele beleggingsportefeuille op basis van uw persoonlijke financiële situatie en risicobereidheid. Sinds 1994 geeft Beer & Van Stapele Wealth Management u én uw vermogens de aandacht die het verdient.

Missie & Visie

Missie & Visie

Beer & Van Stapele biedt exclusief vermogensbeheer op basis van een uitgekiend beleggingsbeleid. Zodat u het later nog net zo goed heeft als vandaag.

In een wereld waarin de financiële markten steeds complexer worden, is het steeds lastiger om vermogen op de juiste manier te laten beleggen. Beer & Van Stapele wil leidend zijn in private wealth management in Nederland. Dat betekent aandacht voor u en rendement voor uw vermogen.

Geschiedenis

Geschiedenis

Jan Beer en Matthijs van Stapele ontmoetten elkaar in de jaren negentig bij ABN Amro. De heren zijn op dat moment respectievelijk Hoofd Aandelen en Hoofd Obligaties. Ze delen een kantoor en het klikt. Het beleggingsfonds dat zij voor personeelsleden oprichten kan gezien worden als het begin van Beer & Van Stapele Wealth Management. In 1994 verlaten ze gezamenlijk de bank en beginnen voor zichzelf met het fonds als startpunt voor vermogensbeheer.

De ervaring in de internationale financiële wereld hebben de oprichters een breed netwerk en toegang tot sector-essentiële informatie opgeleverd. Dit komt tot op de dag van vandaag rechtstreeks ten goede aan de cliënten van Beer & Van Stapele Wealth Management.

Het team

Het team

Het team van Beer & Van Stapele Wealth Management is klein, persoonlijk en zeer gemotiveerd. Het bestaat uit Senior Vermogensbeheerders, ieder met vijftien tot bijna vijftig jaar ervaring.

e-mail  info@beerstap.nl  -  Dorpsstraat 34, 1182 JE Amstelveen  -  telefoon  020 570 78 08
© Beer & Van Stapele 2024