Wij bieden onafhankelijk vermogens­beheer.

Geef uw vermogen de aandacht die het verdient

Geef uw vermogen de aandacht die het verdient

Heeft u onvoldoende tijd of kennis om zelf te beleggen? Of is het zakelijk gezien een goed idee om uw beleggingen uit handen te geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden onafhankelijk vermogensbeheer.

Bij ons is vermogensbeheer exclusief, onafhankelijk en van gedegen kwaliteit.

  • Uw unieke, individuele beleggingsportefeuille wordt op basis van uw persoonlijke financiële situatie en risicobereidheid samengesteld.
  • Uw persoonlijke vermogensbeheerder heeft vele jaren ervaring op de beurs en is te bereiken via e-mail of telefoon. Indien gewenst komen wij ook graag bij u langs.

drs. Mike Kruijff: 'Zij die het vooral hebben over de risico's van beleggen, zien het gevaar van sparen over het hoofd.'

Onafhankelijk vermogensbeheer

Onafhankelijk vermogensbeheer

Onafhankelijk vermogensbeheer wil zeggen dat wij geen (huis)fondsen of eigen producten hebben. We hebben er dus ook geen belang bij om hierin te beleggen.

De meeste grootbanken benutten niet alle mogelijkheden. Zij nemen weinig initiatief en cliënten horen soms maandenlang niets van hun vermogensbeheerder. De bank heeft het vermogen immers al volgens ‘het model’ belegd.

Wij weten dat iedere financiële situatie anders is en creëren voor al onze cliënten daarom een unieke beleggingsportefeuille die hierop aansluit. Dit is mogelijk omdat wij als onafhankelijke vermogensbeheerder flexibel te werk kunnen gaan en daadwerkelijk maatwerk kunnen leveren.

Individueel beleggen

Individueel beleggen

Beer & Van Stapele belegt voornamelijk in aandelen en obligaties. Aan de hand van uw persoonlijke financiële situatie bepalen wij op welke manier en waarin wij voor u beleggen.

Wij kunnen offensief of defensief voor u beleggen. Dit is afhankelijk van uw situatie, wensen en eisen. Bij offensief beleggen is de kans op hoger rendement groter, maar loopt u ook meer risico. Het risico is de mate van beweeglijkheid van de beleggingsportefeuille. Deze wordt veroorzaakt door een heviger fluctuerende beurswaarde.

Een defensieve beleggingsstrategie is rustiger. Er wordt belegd in effecten waarvan de beurswaarde normaliter stabieler blijft. Hiermee is de kans op verlies aanzienlijk kleiner.

Individueel beleggen is zo specifiek dat iedere verandering in uw leven van invloed kan zijn op uw beleggingsprofiel. Een nieuw huis, huwelijk of pensioen in uw familie kan iets betekenen voor uw vermogen. Onze vermogensbeheerders staan daarom in nauw contact met hun cliënten en passen - in overleg - de beleggingsstrategie aan wanneer dit nodig is.

e-mail  info@beerstap.nl  -  Dorpsstraat 34, 1182 JE Amstelveen  -  telefoon  020 570 78 08
© Beer & Van Stapele 2024